Openstelling Hovenlaan 23, 24 en 25 maart

20 maart 2015 22:05

Aankomende maandag gaan wij aan het werk met asfalteren nabij en deels op het kruispunt Zutphensestraat met de Laan van Erica en Laan van Osseveld. Gebleken is dat met name op die momenten dat de asfaltset in de buurt van de kruising komt het verkeer Woudhuis in en Woudhuis uit gehinderd wordt. Daarom zal komende maandag, dinsdag en woensdag de extra aansluiting aan de Hovenlaan geopend zijn.

 Het verkeer vanuit het Woudhuis kan dan alleen rechtsaf de Laan van Osseveld op. En verkeer naar het Woudhuis toe kan alleen vanaf de Laan van Osseveld rechtsaf het Woudhuis in. De openstelling zal vanaf maandag 7:00 uur zijn en wordt aangegeven middels borden nabij de kruising Hovenlaan / Mansardehof en kruising Hovenlaan / Kasteellaan. In de avond van 25 maart is de aansluiting weer gesloten.

Naar aanleiding van een aantal vragen op facebook:
De verlichting op de Laan van Osseveld en op het grote kruispunt werkt niet.
Vorige week heeft de beheerder van de lichtmasten (Ziut) gekeken en deze week de stroomnetbeheerder Liander. Beiden hebben ze de storing nog niet kunnen verhelpen. 
Vanochtend is nogmaals het verzoek naar hen uitgegaan om met spoed het probleem te verhelpen. Bij de Hovenlaan en op de grote kruising zijn wij voornemens om in de tussentijd een 2 extra tijdelijke lichtmasten met eigen stroomvoorziening neer te zetten. Wij verwachten dat deze er maandagmiddag zal staan

 

Bron: facebook pagina Verdubbeling Zutphensestraat