Fase 1A - Ombouw rotonde Kasteellaan naar T-kruising, 2 t/m 6 juni 2014

De rotonde Zutphensestraat / Kasteellaan wordt in de periode van 2 juni tot en met 6 juni omgebouwd naar een T-kruising met verkeerslichten. In de avonden van 2, 3 en 4 juni is het wegdek op de Zutphensestraat ter plaatse van de rotonde aangepast.

Het verkeer is om de werkzaamheden heen geleid door middel van verkeersregelaars.

De uitvoering van de werkzaamheden tussen 19.00 uur en 23.00 uur kan enige geluidsoverlast opleveren voor de directe omgeving.

In de periode tussen 6 juni en 13 juni blijft de rotonde Kasteellaan in gebruik. De verkeerssituatie blijft tot die tijd ongewijzigd doordat de verkeerslichten nog niet functioneren.

Op 13 juni is ook de rotonde Zutphensestraat / Mansardehof omgebouwd naar een T-kruising met verkeerslichten . Vanaf dat moment gaan de verkeerslichten in werking zowel op de Kasteellaan als mede op de Mansardehof. Hierdoor verandert de bereikbaarheid van de woonwijk via de Kasteellaan.

Het verkeer kan vanaf 13 juni alleen via de Kasteellaan richting de Zutphensestraat de woonwijk uit. Het verkeer komende vanaf de Zutphensestraat dat de woonwijk in gaat dient gebruik te maken van de Mansardehof of de tijdelijke toegang via de Hovenlaan.

NOOT: na aanpassing kan het verkeer komende vanuit A50 bij de Kasteellaan ook de woonwijk in.