Fase 1B - Ombouw rotonde Mansardehof naar T-kruising, 10 t/m 13 juni 2014

De rotonde Zutphensestraat / Mansardehof zijn in de periode van 10 juni tot en met 13 juni omgebouwd naar een T-kruising met verkeerslichten. In de avonden van 10, 11 en 12 juni zijn tussen 19.00 uur en 23.00 uur het wegdek op de Zutphensestraat ter plaatse van de rotonde aangepast. Op donderdag 12 juni hebben we de rotondes Mansardehof en Kasteellaan en de middengeleiders geasfalteerd.

Het verkeer is om de werkzaamheden heen geleid door middel van verkeersregelaars.

De uitvoering van de werkzaamheden tussen 19.00 uur en 23.00 uur kan enige geluidsoverlast opleveren voor de directe omgeving.

Op 13 juni omstreeks 12.00 uur is de rotonde Zutphensestraat / Mansardehof omgebouwd naar een T-kruising met verkeerslichten. Vanaf dat moment gaan de verkeerslichten in werking zowel op de Kasteellaan als mede op de Mansardehof. Hierdoor verandert de bereikbaarheid van de woonwijk via de Kasteellaan.

Het verkeer kan vanaf 13 juni alleen via de Kasteellaan richting de Zutphensestraat de woonwijk uit. Het verkeer komende vanaf de Zutphensestraat dat de woonwijk in gaat dient gebruik te maken van de Mansardehof of de tijdelijke toegang via de Hovenlaan.